2021-01-03 18:23:19• hírek • Szatmár.ro

Az első futamot követően a 34. helyen áll Gyenes Emánuel

345 kilométert motoroztak a Dakar-résztvevők vasárnap, az első igazi versenynapon - ebből 277 kilométer volt a mért szakasz.


Dzsidda és Bisha között száguldott vasárnap a Dakar-karaván, a futamot követően pedig ki is alakultak az első ranglisták. Az Autonet Motorcycle Team versenyzője, a szatmári Gyenes Emánuel az általa igazán fontos kategóriának tartott Malle Moto-ban az első helyen végzett, tehát megtette az első lépést a címvédés felé. Ebben a ketegóriában a 4 óra és 20 másodperces ideje tehát első helyet ért, utána 3 perc és 7 másodperccel lemaradva következik a ranglistán az olasz Maurizio Gerini, a harmadik pedig a cseh David Pabiska 3 perccel és 48 másodperccel lemaradva Manitól.
 

Az összetett listán a motorosok mezőnyében az ausztrál Toby Price áll az első helyen 3 óra 18 perc és 26 másodperces idővel, Mani pedig a 34. helyen futott be a célba.
 

Gyenes Emánuel idén is érintett a Maraton kategóriában is, ahol komoly alkatrész-cserét nem lehet eszközölni a teljes verseny ideje alatt. Ebben a kategóriában a második helyen áll, hátránya 16 perc és 48 másodperc a spanyol Tosha Schareinához képest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: